Jobba extra med Catch Me

SKAFFA ETT JOBB INNAN PASTAN HAR KOKAT KLART.

Du väljer helt själv vilka jobb du vill ta och hur mycket du vill jobba. Att tjäna lite extra pengar har aldrig varit enklare! Med Catch Me får du jobberbjudanden utifrån vad du kan – inte vem du är.

 

LADDA NER CATCH ME

 

JOBBA IDAG – FÅ BETALT IDAG

DU STYR NÄR DU VILL ARBETA

VERIFIERING MED BANK-ID

KOLLEKTIVAVTAL

Kompetens har ingen klädstil

Vi vet hur viktigt det är med ett jobb. Alla som vill och kan tjäna pengar ska ha möjligheten att göra det. Vi vet också hur svårt det kan vara att få ett jobb beroende på vem du är, hur du är, vem du känner eller inte känner. De oskrivna reglerna på dagens arbetsmarknad är allt annat än rättvisa. Det vill vi vara med och förändra.

Med Catch Me får du jobberbjudanden utifrån vad du kan – inte vem du är. Vår app är unik i branschen med att vara “oidentifierande”. Det innebär att matchningen inte tar hänsyn till arbetstagarens kön, ålder, etnicitet eller religion. Det ska inte spela någon roll vilken hårfärg du har, var du kommer ifrån eller vilken klädstil du har. Det enda som syns för arbetsgivaren är information som är relevant för rekryteringen – till exempel kompetens, fysiska förutsättningar och språkkunskaper.

Med Catch Me kan du därför vara 100% säker på att jobben baseras på kompetens – inte person.

LADDA NER CATCH ME

Hur fungerar Catch Me för mig som arbetstagare?

Catch Me är till för dig som vill jobba extra och tjäna lite extra pengar. Det är enkelt att registrera sig i appen och med bara ett klick är du inne i systemet. Catch Me matchar sedan lediga jobb till dig baserat på din profil. Det går snabbt att få ett jobberbjudande när det finns en matchning. Jobberbjudanden matchas till dig på dina villkor vilket gör att du blir flexibel och kan styr din tid helt själv. Dessutom slipper du stressen och pressen med arbetsintervjuer.

Med Catch Me behöver du alltså aldrig aktivt söka jobb – appen sköter detta åt dig. Du väljer helt själv vilka jobb du vill ta och hur mycket du vill arbeta. På så sätt kan du planera ditt jobbliv utifrån ditt privatliv, istället för tvärtom. Med Catch Me får du alltid betalt samma dag som du har utfört ett jobb.

Tjänsten är 100% digital där all identifiering sker smidigt med Bank-ID. Att tjäna lite extra pengar har aldrig varit enklare!

LADDA NER CATCH ME

Få betalt samma dag som du utfört ett jobb.

Catch Me har såklart kollektivavtal!

Planera ditt jobbliv efter ditt privatliv – inte tvärtom.

LADDA NER
CATCH ME NU!

 

Registrera dig enkelt med Bank-ID och låt Catch Me matcha lediga jobb baserat på din profil. Aldrig mer aktivt jobbsökande – appen sköter det åt dig. Få betalt samma dag som jobbet utförs. Ladda ner appen nedan för att komma igång!

 

En knapp man trycker på för att ladda ner Catch Me appen i App Store En knapp man trycker på för att ladda ner Catch Me appen i Google Play