Meny

Catch Me och SOL Facility Services medarbetare skakar hand

Catch Me expanderar med fem pilotkunder - SOL Facility Services är en av dem!


Catch Me går nu in i en spännande fas med fem utvalda pilotkunder, varav SOL Facility Services är en stolt del. Denna nya utveckling markerar en betydelsefull milstolpe i Catch Me:s uppdrag att skapa en rättvis och inkluderande arbetsmarknad.

SOL Facility Services, en ledande aktör inom facility services-sektorn. De levererar en imponerande palett av tjänster, inklusive städning, underhåll, bemanning och foliering, både till privata och offentliga uppdragsgivare. Deras erfarenhet och kompetens inom besöksintensiva miljöer som kryssningsfartyg, tåg, processindustrin, hotell och offentliga lokaler gör dem till en av de mest unika aktörerna på marknaden.

Som en del av SOL Group, med en arbetsstyrka på över 14 000 medarbetare och verksamheter i Finland, Baltikum, Danmark och Sverige, har SOL Facility Services etablerat sig som en pålitlig partner inom facility services-branschen. I Sverige är de närvarande i och runt Stockholm, Skåne, Göteborg och Östergötland. De levererar tjänster som präglas av hög kvalitet, en starkt positiv arbetsgivarimage och användning av den senaste teknologin.

Vi på Catch Me är glada över att ha SOL Facility Services som en av våra pilotkunder, och ser fram emot att samarbeta för att skapa en mer rättvis och inkluderande arbetsmarknad. Den positiva inställningen till nya lösningar och den starka inriktningen på kvalitet och användarvänlighet gör detta partnerskap till en lovande satsning för framtiden.