Meny

Christer Trägårdh till Catch Me


Bemanningsföretaget Catch Me tar in Christer Trägårdh som styrelseordförande. Han ersätter Magnus Jonasson som lämnar styrelsen i samband med årsstämman.

Christer Trägårdh har en gedigen bakgrund inom svenskt näringsliv. Han var tidigare Head of Swedish Banking på Swedbank och satt under många år i koncernledningen. Idag är han verksam i fem styrelser, bland annat som ordförande i PLW, iDoc Group och Linköping HC.

– Catch Me befinner sig i en utvecklingsfas där Christer Trägårdhs kompetens, erfarenhet och kontaktnät kommer att vara viktiga komponenter under de spännande utmaningar som väntar 2024. Vi är mycket glada över att Christer tackat ja till att leda styrelsearbetet, säger Poyan Sandnell, grundare och VD.

Catch Me förbereder lanseringen av en digital tjänst med fokus på extrajobb och har tagit steget fullt ut med automatiserad matchning. Det innebär enklare och billigare rekryteringsarbeten för företagen men utan att tumma på träffsäkerheten. En annan nyhet är att den som söker ett extrajobb genom Catch Me gör det anonymt. Det innebär att jobbet alltid erbjuds den som har bäst kvalifikationer och är mest lämpad.

– Tjänsten ligger helt rätt i tiden och kommer att hjälpa till med att få fart på arbetsmarknaden. Den är effektiv för arbetsgivarna samtidigt som den hjälper människor in i arbete, säger Christer Trägårdh som kommer att väljas in i styrelsen vid årsstämman i mars 2024.

Lanseringen i Sverige sker i januari 2024. Senare samma år planerar Catch Me ta nästa steg som är att etablera bemanningsföretaget i övriga Norden.

 

För mer information

Christer Trägårdh, styrelseordförande, Catch Me
Mobil: 070 – 456 30 02
E-post: christertragardh@live.se

Poyan Sandnell, grundare och VD, Catch Me
Mobil: 076 – 144 09 39
E-post: poyan.sandnell@catchme.se

 

Om Catch Me

Catch Me är ett digitalt bemanningsföretag som fokuserar på extrajobb och som sätter en helt ny standard för sättet att hitta personal eller att få ett jobb. Catch Me erbjuder en inkluderande tjänst där kvalifikationer avgör vem som får jobbet, inte ålder, kön, namn eller utseende.