En kvinna med protes-arm som jobbar med tyger

YRKESOMRÅDEN HOS CATCH ME.

Catch Me erbjuder jobbmöjligheter inom olika yrkesområden för att passa olika kompetenser och intressen. Vi strävar efter att göra extrajobb tillgängliga för arbetskraften och arbetskraften tillgänglig för jobben. Vår tjänst är 100% digital och bygger på ett unikt matchningssystem som gör att du aldrig aktivt behöver söka ett jobb – det gör Catch Me åt dig.

 

LADDA NER CATCH ME

 

Lager

Inom lagerbranschen finns det många spännande möjligheter att utforska. Vi erbjuder jobb inom plockning, packning, lagerhantering och mer.

Logistik

Logistik är en viktig del av många företags verksamhet. Hos oss hittar du möjligheter inom distributionscenter, transportföretag och andra logistikrelaterade områden.

Städ

Städbranschen är avgörande för att skapa rena och trivsamma miljöer. Vi erbjuder jobb inom allt från kontorsstädning till hotellstädning och mer.

Handel (Butik)

Inom handeln finns en mängd olika roller, från kassapersonal till butikschefer. Vi samarbetar med olika butiker för att erbjuda möjligheter inom detaljhandeln.

Event

Evenemangsvärlden är spännande och varierande. Vi erbjuder jobb inom eventplanering, eventpersonal, och mycket mer för att bidra till lyckade evenemang.

Arena

Arbete inom arenor och evenemangslokaler är dynamiskt och kräver olika kompetenser. Vi förser arenor med personal för att säkerställa smidiga evenemang.

Reception

Receptionen är ofta den första kontaktpunkten för besökare och kunder. Vi erbjuder möjligheter inom receptionsservice för att skapa en välkomnande atmosfär.

Kundtjänst

Kundtjänst är avgörande för att skapa goda kundrelationer. Vi förser företag med kompetent kundtjänstpersonal för att säkerställa en professionell service.

Få betalt samma dag som du utfört ett jobb.

LADDA NER
CATCH ME NU!

 

Registrera dig enkelt med Bank-ID och låt Catch Me matcha lediga jobb baserat på din profil. Aldrig mer aktivt jobbsökande – appen sköter det åt dig. Få betalt samma dag som jobbet utförs. Ladda ner appen nedan för att komma igång!

 

En knapp man trycker på för att ladda ner Catch Me appen i App Store En knapp man trycker på för att ladda ner Catch Me appen i Google Play